Pravila Isporuke

  Povratak politika

  Vaše zadovoljstvo je zajamčeno kada shop na dresoviprodaja.com. Roba se može vratiti za zamjenu neispravnog dokzahtjev povratak je dostupna u roku od 5 dana od dana primitka robe prezentiranih . Roba se vratio za povrat ili kredit , ako se roba ne koristi dokzahtjev povratak je dostupna u roku od 5 dana od primitka njihova polaganja . Naknada se može podnijeti zahtjev za povrat .

  Mi testirati naše proizvode prije nego što počnete ih nudi na prodaju . Također pregledati svaki komad robe prije broda sve narudžbe . Ako niste u mogućnosti koristiti bilo koji proizvod , molimo da nas kontaktirate kako bismo rado će vam pomoći . dresoviprodaja.com nije odgovorna za štetu koja se javljaju na uređaje ili pribora tijekom ili nakon uporabe .


  razmjena

  Kvar robe može se koristiti za isti predmet , pod uvjetom da je zahtjev povratak je u roku od 5 dana od dana primitka robe biti razmijenjeni prezentirani . Nema razmjene će se nakon tog razdoblja pet dana . Bilo troškovi dostave nisu povratni .


  povrati

  Roba se može vratiti na puni povrat novca pod uvjetom :

  1. Povratak mora biti donesena u roku od 5 dana od dana primitka robe prezentiranih .

  2. Stavka nikada nije korišten .

  3. Sve od materijala za pakiranje , pakiranja, su priručnik ( s) , jamstvene kartice i uključeni pribor uključeni, dijelova i pribora , uz povrat robe .

  4. Troškovi povratak utovar plaća kupac .


  Bilo vraćena roba koje ne ispunjavaju navedene uvjete za punu naknadu podliježu poreznoj naknadu . CDSC će se slobodno koristiti na bilo robe koja ima otvoren paket ili nedostaje materijala za pakiranje , pakiranje, upute za upotrebu (e) , jamstveni list , pribor, dijelove i / ili pomagala .

  Nema se vraća će biti prihvaćena za stavke koje su oštećene , izobličena , izgreban , zlostavljani ili nestalih originalno pakiranje . U ovom slučaju , nema povrata ili razmjena će biti počašćen i roba će biti vraćen kupcu na trošak kupca .  Akokupac nije spreman platiti za troškove dostave , roba će biti odbačena .

  Imajte na umu , možete izabrati da vratiti puni iznos vraćenog robe ako utvrdi da bi bilo primjereno .

  Povrat novca će biti izdana u istom obliku plaćanja za kupnju obično u roku od 14 dana.


  Box je nepovratan

  1 sviđa proizvod nakon uzimajući ga .

  2. Kontaktirajte nas za više detalja prije nego što kupiti od nas , ako niste sigurni o veličini . U protivnom nećemo prihvatiti svoju pogrešnu veličinu povratka zahtjev .

  3 standardne veličine osporava .

  4. Molimo da nas kontaktirate za više detalja prije nego što kupiti od nas , ako niste sigurni o materijalu . U protivnom nećemo prihvatiti svoju pogrešnu materijal povratka zahtjev .

  5 Vi ne želite naše proizvode .

  6 dresoviprodaja.com zadržala najviši točne interpretacije našeg povratka politike.