Mo Salah je isključio iz Liverpoola protiv Barcelone

  Ako Liverpool želi postići jedan od najsnažnijih nedavnih povrataka u europskom nogometu, morat će to učiniti bez Mohameda Salaha i Roberta Firminoa. Jürgen Klopp inzistira da posao protiv Ernesta Valverdea nije nepremostiv čak i bez ozlijeđenog para Mohameda Salaha i Roberta Firminoa. Klopp bio je zaokupljen održavanjem utrke za naslov prvaka lige između susreta Lige prvaka s Barcelonom, ali je našao vremena za sat povijesti s igračima Liverpoola prije velikog zadatka koji čeka u utorak. 

   

  Dortmund u četvrtfinalu Europske lige na Anfieldu kada su u dodanom vremenu pobijedili s 4-2 na ukupno 25 minuta. Klopp, međutim, ima još jednu priču o svom bivšem klubu za koji smatra da je relevantniji prije polufinalne druge utakmice. Jurgen Klopp u Liverpool dres sigurno neće biti spreman pustiti ovu kravatu bez borbe, čak i ako je nesretan da bude bez Mohameda Salaha i Roberta Firminoa.

   

  Očekuje se kako će se Salah u nogometni dresovi pojaviti protiv Wolverhampton Wanderersa u finalnoj utakmici Liverpoola u Premier ligi u sezoni u nedjelju, ali Klopp je rekao da je sukob s Barcelonom prerano za 26-godišnjaka. Šef Liverpula dobro zna da će za finale Lige prvaka doći bajkoviti rezultat, ali nogomet ih povremeno baca. Klopp je govorio o bacanju opreza na vjetar. On će htjeti da njegovi igrači uzmu svoju šansu da uđu u povijest, bez obzira na to kakve su šanse izvana.

  Verwante Tags

  nogometni dresovi Liverpool dres

  Reacties

  Note: HTML is not translated!