Karim Benzema Brace vodi Real Madrid s 2-1 pobjedom nad Eibarom

  Real Madrid je došao s leđa da pobijedi Eibar 2-1 na Santiago Bernabeu u La Ligi nakon postignutih pogodaka Karim Benzeme u drugom poluvremenu. Los Blancos u prvom poluvremenu nije uspio postići niti jedan pogodak. Madrid je izjednačio u 59. minuti, ubrzo nakon što je drugi gol zabranio, a tek u kasnom drugom poluvremenu Benzema je porasla najviše na glavu.

   

  Benzema se približio Zinedinu Zidanuu neposredno prije sata, prije nego što je završio borbu u posljednjih 10 minuta. Eibar je preuzeo vodstvo preko Cardone, nakon prijelaza iz Gonzala Escalantea. Igrač na posudbi iz katalonskog kluba Barcelona, čekao je golmana Keylora Navasa da zaroni. Benzema u nogometni dresovi je ubacio još jednu zaglavlje u 81. minuti kako bi postavio Madridu ispred, a Francuz je propustio dvije prilike da u posljednjim fazama osvoji hat-trick, promašivši metu.

   

  Benzema je ubacio još jednu glavu u 81. minuti kako bi postavio Madridu ispred, a Francuz je propustio dvije mogućnosti kako bi u posljednjoj fazi postigao hat-trick. Los Blancos u Real Madrid dres nije uspio pronaći vrhunac za veći dio meča, često pogrešno stavljajući na znanje ili na noge Eibar igrača. Eibar je otvorio bodove u 39. minuti.

  Verwante Tags

  nogometni dresovi Real Madrid dres

  Reacties

  Note: HTML is not translated!