Eibar 2 Barcelona 2: Dva gola Messi kreće četiri slobodna od Mbappea

  Lionel Messi otvorio je prednost od četiri gola nad Kylianom Mbappeom u utrci za Golden Shoe, dok je u nizu s 2: 2 Eibar podigao zvijezdu Barcelone na 36 La Liga ciljeva. Barça se vratio s dva pogotka u minuti- i oba su došla iz veličanstvenih nogu Lea Messija. Prvo, skliznuo je iza Eibar obrane do mjesta gdje je Arturo Vidal bio spretan, a igra se jedva ponovno pokrenula kada je bio na duge lopte Ivana Rakitića.

   

  Eibar je otišao naprijed u 20. minuti sa štrajkom Barcina veznog igrača Marca Cucurella koji se izjednačio pod voditeljem Jasperom Cillessenom, ali Messi u Barcelona tröja se uvukao u 31. nakon što se ušuljao u kutiju kako bi susreo propusnicu od Artura Vidala. 

   

  Međutim, Messi u nogometni dresovi je okrenuo stvari tek nakon pola sata, iako je izjednačio s kliničkim završetkom u donjem desnom kutu nakon što je stigao do propusnice Artura Vidala. Zatim je nakon nekoliko minuta nakon što je razbio ofsajd Eibarovu ofsajd i izveo gol.Lionel Messi napravio je strelovito trčanje u Eibar kazneni prostor i izvrsno ga je odabrao Arturo Vidal, ostavljajući Argentincu jednostavan zadatak da skine jednostavan završetak prema njegovim standardima.

   


  Verwante Tags

  nogometni dresovi Barcelona tröja

  Reacties

  Note: HTML is not translated!