Benzema pomaže u spašavanju točke Real Madrida u 1-1

  Real Madrid, koji je također bio izbačen iz Lige prvaka u posljednjoj 16. fazi od strane Ajaxa, stavio je onu vrstu letargične izvedbe koja je pogodila njihovu sezonu. eal Madrid je u drugom susretu zaredom u Leganesu u ponedjeljak navečer u Estadio de Butarque u Leganesu pao u drugom susretu. 

   

  Leganes ju je možda čak i osvojio nakon što im je Jonathan Silva u nogometni dresovi dao prednost pred poluvremenom, a dok je Benzema postigao svoj 26. gol u sezoni, Madrid nikada nije izgledao kao da je pronašao pobjednika. Gol Jonathana Silve dao je Leganesu zasluženo vodstvo kasno u prvom poluvremenu, ali Benzema je povukao svoju razinu sa svojim 18. LaLiga golom sezone šest minuta nakon ponovnog starta.

   

  Povratak Zinedina Zidana u Real Madrid dres trebao je ponovno ojačati Madrid, ali oni se nevoljko spotiču u cilj sezone. Zidane l'a clairement affirmé en conférence de presse : la seconde place sera l'objectif de cette dernière ligne droite. Casemiro je uredno krenuo prema Luki Modriću, koji se okrenuo i oslobodio Benzemu. Za drugu uzastopnu utakmicu, očigledna poluvremena rakete od šefa vidjela su kako se njegovi igrači popravljaju na sporim startima, s Karimom Benzemom oštro je bodovao u nekoliko sekundi nakon ponovnog pokretanja.

  Verwante Tags

  nogometni dresovi Real Madrid dres

  Reacties

  Note: HTML is not translated!