Barcelona 2 Getafe 0: Šampioni se vraćaju na dobitne načine

  Barcelona je reagirala na njihov šokantni izlazak iz Lige prvaka u rukama Liverpoola letargičnim 2-0 pobjedom nad Getafeom u Camp Nouu. Blaugrana je bila daleko od svojih najboljih i nisu stvorili mnogo prilika, ali Vidal je bio na točki da dovede kući do skoka nakon 39 minuta. Do tada je Getafe uživao u boljim šansama.

   

  Marc-Andre ter Stegen i Clement Lenglet također su se odmarali, a Malcom, Jasper Cillessen i Samuel Umtiti dolaze u stranu. Polu-puni Camp Nou zviždao je momčad na igralištu, a Philippeu Coutinhou u nogometni dresovi su se ponavljale zviždaljke kada je došao na loptu. Sergio Busquets je također bio iscrpljen. Coutinho je završio utakmicu ozlijeđenom, nakon što je bio zamijenjen u drugom poluvremenu, potaknuvši neki aplauz među zviždaljkama.

   

  Arturo Vidal je postigao u prvom poluvremenu, a Messi u Barcelona dres je imao drugi pogodak u Barceloni, dok je Mauro Arambarri u 89. minuti prošao kroz vlastitu mrežu kako bi proširio vodstvo prvaka na vrhu LaLige s još jednom utakmicom. Argentinski megastar još je jednom bio senzacionalan za Barcelonu unatoč još jednom sramotu Lige prvaka. On je dominirao i La Ligu i Ligu prvaka tako što je postao najbolji strijelac na oba natjecanja ove sezone.

  Verwante Tags

  nogometni dresovi Barcelona dres

  Reacties

  Note: HTML is not translated!